2010. március 30., kedd

15. Oldenburgi kirándulás

Ez a bejegyzés nem az általam megfőzött dolgokról fog szólni, mint a cím is mutatja. A cég elküldött Németországba, hogy némi tudást szívjunk a kollégáktól. Az itt eltöltött napok finomabb ételeit szeretném bemutatni nektek és rögzíteni magamnak.

1. este - New-York étterem, Oldenburg
Nagy nehézségek árán sikerült egy éttermet találni, ahol nem csak olasz tésztaételeket árulnak. Nehezebb, mint gondolná az ember...
-Hátszín steak gombás-tejszínes öntettel. A hús fenséges volt, bár inkább rare volt mint medium. A gombás-tejszínes öntet leginkább az anyukám tejfölös gombapörköltjére emlékeztetett. Összességében jó kis kaja, a fehér kenyér pedig jobban esett köretnek, mint bármilyen sült krumpli. Itt jegyezném meg, hogy szinte sótlan az összes étel. Furcsa, de megszokható.


Folyt. köv.

2 megjegyzés:

  1. Nem semmi a blogod!
    Élvezetes és tanulságos! Miért nem veszel részt olyan versenyeken mint a www.blogverseny.info ? Szerintem aratnál!
    Melody

    VálaszTörlés
  2. Attila, nincs valami tuti recepted illatos-omlós csirkére? A fórumokon mindenki csak találgatja-tippelgeti, miből készülhet a bundája, de eddig egyik sem volt meggyőző. Köszi! Barbi

    VálaszTörlés